קינוח אלכוהולי- טרמיסו
המצרכים:
1 מעדן הגולן
0.5 קילו גלידה ריבת חלב
עוגיות אוראו
½ בקבוק שוקולד מריר מומס בליקר פינה קולדה
קרמבו ווניל
½ כוס בקבוק 19/90 XXO
½ כוס בקבוק ואן גוך דאבל אספרסו
¼ כוס סירופ אייריש קרים
5 וופלים קפואים בטעם חלבה
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר שמים קרח , מוסיפים את
כל המרכיבים מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד
להכנת רוטב השוקולד :
במקביל מרתיחים שמנת 32% לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר מומס
הצעת הגשה:
יוצקים לכוס יפה קפואה ומגישים עם וופל בטעם חלבה (רצוי קפוא) בתוספת רוטב השוקולד החם
שלכם זיו מנור – מופעי חוויה באלכוהול ויין