מרכיבים
350 גרם פרחי ברוקולי חלוטים מרוככים
2 ביצים
0.5 גביע גבינת קוטג' 5%
75 גרם גבינה צהובה מגורדת דק
0.5 גביע קטן של שמנת חמוצה 100 גרם
2 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
חולטים את פרחי הברוקולי ומצננים.
לאחר מכן לוקחים קערת נירוסטה גדולה ומניחים בה את כל המרכיבים חוץ מפרחי הברוקולי.
לאחר ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה,מוסיפים את פרחי הברוקולי וממשיכים לערבב.
משמנים
תבנית PYREX ויוצקים לתוכה את הבלילה שיצרנו,אופים את הפשטידה בתנור שחומם מראש
ל-170 מעלות במשך חצי או עד לקבלת הזהבה.
מצננים היטב ומגישים.
בתיאבון