מרכיבים:
2 בטטות בינוניות
2 ראשי שומר חתוכים לרבעים
שמן זית
אגוז מוסקט
אורגנו
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
מסדרים את הבטטות בצורת דומינו על תבנית עגולה ששומנה מראש.
מזליפים מעל הבטטה שמן זית ובוזקים מעל אגוז מוסקט, מלח, אורגנו, ופלפל שחור.
מסדרים מעל כל שורש שומר החתוך באמצע, ובוזקים עליו שמן זית, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות עד חצי שעה. מגישים חם.
(המתכון נלקח מהאתר נועמ'ס קייטרינג לאירועים http://www.noams-ev.co.il/